Randstad

Het bedrijf zocht en vond dankzij Freestone People een Technical Project Coordinator voor de huurpanden in de provincies Antwerpen, Limburg, Namen, Luik en Luxemburg.

De voornaamste taak bestond uit de projectopvolging bij de opening van nieuwe panden, bij de sluiting van panden en bij de renovatie van panden. Ook de opvolging van schadedossiers en het coördineren van de inhuizing van personeel behoorden tot het takenpakket.


De projectcoördinator werd actief betrokken bij de zoektocht naar geschikte locaties voor nieuwe panden.

Van prospectiegesprekken tot bezoeken van geschikte panden met de stakeholders, van budgetopvolging tot het evalueren van de ontwerpen van het architectenbureau, van het opvolgen van de planning tot het organiseren van de werfmeetings,…

PROJECTFICHE

  • Klant: Randstad Group
  • Timing: 2018 - 2019
  • Projectomschrijving: Verhuiscoördinator – Technical Project Coordinator

De coördinator was overduidelijk hét centraal aanspreekpunt voor alle vragen betreffende de projecten. Steeds in overleg met de interne klant en rekening houdend met de behoeften en vereisten van de verschillende departementen. Naast een gedegen materiaalkennis, vereiste de opdracht dus ook de vaardigheid om goed te communiceren en mensen op een vlotte manier mee te nemen in een veranderingstraject. Hierbij mocht ook de nazorg van elk verhuisproject niet uit het oog verloren worden.

Ben je benieuwd op welke manier Freestone ook jou kan helpen?