Test

Advisory, People en Academy

Freestone bestaat uit:

Freestone Advisory: voor wie advies en ondersteuning nodig heeft op het vlak van space & building management, facility services en tools.

Freestone People: voor flexibele HR-oplossingen in real estate, building en facility. Onze experts helpen je snel aan de juiste kandidaat voor een vacature of project.


Aanvullend bieden we aan onze klanten en eigen medewerkers ook opleidingen aan, in het kader van onze expertise:

Freestone Academy: een uniek opleidingsplatform voor onze medewerkers en klanten. Zo houden we niet alleen onze experten maar ook onze partners altijd scherp en up-to-date.

Contacteer ons

Alles onder één dak

Als ondernemer wil je je focussen op je core business. Toch liggen de grote uitdagingen vaak op het vlak van huisvesting, gebouwen en facilities. Freestone is voor jou een one-stop-shop voor alles wat te maken heeft met je bedrijfsgebouw, infrastructuur, facilities en gerelateerde HR.

Om je integraal te kunnen ondersteunen, werken we ook samen met een aantal gespecialiseerde partners. Daar waar ook zij een meerwaarde kunnen bieden, nemen wij de rol van regisseur op. Freestone biedt je zo een unieke combinatie van kennis en knowhow op volgende domeinen: Ruimtelijk - Technisch - Financieel - Contractueel - Operationeel

Freestone in cijfers

  • opgericht in 2007
  • 65 medewerkers
  • 130 klanten in de Benelux
  • 20% jaarlijkse omzetgroei
  • 151 lopende projecten

We are independent

Freestone kiest er voor om zich niet te binden aan één leverancier of softwarepakket. We leveren verder geen operationele diensten en hebben geen vastgoed in onze portefeuille. Zo vermijden we elke vorm van belangenconflict en behartigen we volledig jouw belangen.

Independent
Multidisciplinair

We offer multidisciplinary solutions

Door haar unieke organisatie met verschillende merken, kan Freestone steeds de juiste oplossing op maat aanbieden.

Voor onze klanten zijn we een klankbord en een sparringpartner. Ook hechten we veel waarde aan partnerships met bedrijven die complementair advies en expertise verlenen. Op die manier bouwen we verder aan een structureel netwerk en kan je als klant altijd rekenen op de juiste expertise.

We create opportunity

Freestone is sterk in het blootleggen en optimaliseren van bedrijfsprocessen. Door onze uitgebreide expertise en directe aanpak, openen we vaak een nieuwe wereld voor onze klanten. Vol nieuwe opportuniteiten voor een efficiënter FM-management met minder operationele kosten.

Snel schakelen is voor ons hierbij meer dan een vlot klinkende metafoor. Flexibiliteit en snelheid van handelen zijn twee van de voornaamste troeven van Freestone - zowel bij grote als kleine opdrachten. Via ons breed netwerk helpen we jou om in geen tijd het beste te vinden uit verschillende werelden.

Opportunity
Extra mile

We go the extra mile

Wat ons drijft? Een onverbeterlijke denken-en-doen-mentaliteit. De goesting om de koe bij de horens vatten en elk project tot een goed einde te brengen. Om voor onze klanten in recordtijd de ideale kandidaat te vinden. Of hét aanspreekpunt te zijn voor wie een leuke job zoekt in facility of real estate.

We hechten belang aan duurzame relaties met klanten en partners maar willen ook dat onze medewerkers zich thuis voelen op kantoor, zich ontplooien en flexibel kunnen werken. Die filosofie is ook de rode draad doorheen onze projecten.

We take future-proof challenges

Als echte ondernemers zijn we niet vies van een uitdaging. Niet qua schaal, noch qua complexiteit. Durven innoveren en lifelong learning staan centraal in ons bedrijfsfilosofie. Elke dag opnieuw bewijzen we aan onze klanten dat we ook grote en complexe projecten tot een perfect einde kunnen brengen.

Door opleiding en innovatie blijven we on top of the market. We zetten dus steeds de juiste tool in tegen een correcte prijs, op maat van jouw project.

Future-proof-challenges

Wil je graag advies of integrale ontzorging?
Freestone biedt je alle nodige expertise onder één dak.