Test

Advisory, People en Academy

Freestone bestaat uit drie grote departementen:

Freestone Advisory: voor wie advies en ondersteuning nodig heeft op het vlak van space & building management, facility services en tools.

Freestone People: voor flexibele HR-oplossingen in real estate, building en facility. Onze experts helpen je snel aan de juiste kandidaat voor een vacature of project.

Freestone Academy: een uniek opleidingsplatform voor onze medewerkers en klanten. Zo houden we niet alleen onze experten maar ook onze partners altijd scherp en up-to-date.

Contacteer ons

Alles onder één dak

Als ondernemer wil je focussen op je core business. Toch liggen de grote uitdagingen vaak op het vlak van huisvesting, gebouwen en facilities. Freestone is voor jou een one-stop-shop voor alles wat te maken heeft met je bedrijfsgebouw, infrastructuur, facilities en gerelateerde HR.

Om je integraal te kunnen ondersteunen, werken we ook samen met een aantal gespecialiseerde partners. Daar waar ook zij een meerwaarde kunnen bieden, nemen wij de rol van regisseur op. Freestone biedt je zo een unieke combinatie van kennis en knowhow op volgende domeinen: Ruimtelijk - Technisch - Financieel - Contractueel - Operationeel

Freestone in cijfers

  • opgericht in 2007
  • 55 medewerkers
  • 130 klanten in de Benelux
  • 30% jaarlijkse omzetgroei
  • 151 lopende projecten

Wil je graag advies of integrale ontzorging?
Freestone biedt je alle nodige expertise onder één dak.