Wij ontzorgen je volledig als het gaat om de gebouwen, de infrastructuur, het facility management van je bedrijf en bijhorende human resources. Freestone heeft steeds de juiste expertise in huis.
Test

Freestone Advisory en Freestone People

Freestone bestaat uit 2 brands: Freestone Advisory en Freestone People.

 • Freestone Advisory: voor wie advies en ondersteuning nodig heeft op het vlak van space & building management, facility services en tools.
 • Freestone People: voor flexibele HR-oplossingen in real estate, building en facility. Onze experts helpen je snel aan de juiste kandidaat voor een vacature of project.
Contacteer ons

Freestone People

 • Recruitment
 • Project Sourcing
 • Business Process Outsourcing

Freestone Advisory

 • Real Estate
 • Building Management
 • Building Audit
 • Facility
 • Change
 • Property Technology (Proptech)
20200206 133909

Aanvullend bieden we aan onze klanten en eigen medewerkers ook opleidingen aan, in het kader van onze expertise:

Freestone Academy: een uniek opleidingsplatform voor onze medewerkers en klanten. Zo houden we niet alleen onze experten maar ook onze partners altijd scherp en up-to-date.

We create opportunity

Freestone is sterk in het blootleggen en optimaliseren van bedrijfsprocessen. Door onze uitgebreide expertise en directe aanpak, openen we vaak een nieuwe wereld voor onze klanten. Vol nieuwe opportuniteiten voor een efficiënter FM-management met minder operationele kosten.

Snel schakelen is voor ons hierbij meer dan een vlot klinkende metafoor. Flexibiliteit en snelheid van handelen zijn twee van de voornaamste troeven van Freestone - zowel bij grote als kleine opdrachten. Via ons breed netwerk helpen we jou om in geen tijd het beste te vinden uit verschillende werelden.

Opportunity
Extra mile

We go the extra mile

Wat ons drijft? Een onverbeterlijke denken-en-doen-mentaliteit. De goesting om de koe bij de horens vatten en elk project tot een goed einde te brengen. Om voor onze klanten in recordtijd de ideale kandidaat te vinden. Of hét aanspreekpunt te zijn voor wie een leuke job zoekt in facility of real estate.

We hechten belang aan duurzame relaties met klanten en partners maar willen ook dat onze medewerkers zich thuis voelen op kantoor, zich ontplooien en flexibel kunnen werken. Die filosofie is ook de rode draad doorheen onze projecten.

We take future-proof challenges

Als echte ondernemers zijn we niet vies van een uitdaging. Niet qua schaal, noch qua complexiteit. Durven innoveren en lifelong learning staan centraal in ons bedrijfsfilosofie. Elke dag opnieuw bewijzen we aan onze klanten dat we ook grote en complexe projecten tot een perfect einde kunnen brengen.

Door opleiding en innovatie blijven we on top of the market. We zetten dus steeds de juiste tool in tegen een correcte prijs, op maat van jouw project.

Future-proof-challenges

Wil je graag advies of integrale ontzorging?
Freestone biedt je alle nodige expertise onder één dak.