Bankk

Als volleerd coördinator moest het profiel instaan voor doelgerichte en efficiënte communicatie met leveranciers en interne en externe klanten, facilitair gerelateerde vragen behandelen en zorgen voor een gepaste oplossing, offertes van leveranciers opvragen, vergelijken en evalueren, budget en planning opvolgen, interne verhuizen voorbereiden en inplannen, meewerken aan verschillende facilitaire projecten en audits & technische inspectierapporten behandelen en de nodige gevolgacties uitzetten.

Freestone People kan buigen op een jarenlange ervaring in het domein van facility. Het werkveld kent dus geen geheimen en wordt door Freestone People door een specifieke HR-bril bekeken. Die brede marktkennis droeg ertoe bij dat de beste kandidaat geselecteerd kon worden. Dit gebeurde zoals steeds via assessments en testen van de beste profielen voor het project.

PROJECTFICHE

  • Timing: 2018
  • Type contract: RSS
  • Projectomschrijving: Facility Coördinator
Het feit dat Freestone People werkt volgens het no cure no pay-principe is een extra troef: je betaalt enkel indien de geschikte kandidaat gevonden wordt. Al weten we uit ervaring dat Freestone er telkens in slaagt het juiste profiel aan te leveren

Ben jij ook op zoek naar een Facility Coördinator?