Verzelfstandiging van de Business Unit Freestone Transact

Freestone Advisory geeft advies en ondersteuning op het vlak vastgoedplanning, bouwmanagement, design & build, en begeleidt organisatorisch en financieel transition management voor vastgoed en facilitaire bedrijfseenheden. Verder behoort ze tot de marktleiders op vlak van bouwaudits en inspecties.

Freestone People is de “sourcing” tak van Freestone en brengt bovenstaande dienstverlening via specifieke profielen tot bij haar klanten. Experten met volgende specialisaties werken daarbij op projectbasis bij klanten: vastgoed management, building management, architecturale services, facility management en security management.

Zowel Freestone Advisory als Freestone People richten zich naar de volledige professionele vastgoedmarkt.

Freestone Transact biedt haar transactionele ondersteuning exclusief aan de professionele huurdersmarkt. Denk daarbij aan het hernegociëren van huurcontracten, stay-or-leave analyses, het zoeken van kantoren, retailpanden en logistieke gebouwen, verkoopsbegeleiding en lease management.

Om ervoor te zorgen dat zowel Freestone als Transact zich kunnen focussen op de eigen doelgroepen, met een eigen boodschap en specifieke expertise, werd er beslist om de activiteiten op te splitsen.

Dit is voor Freestone nog maar een eerste stap in de richting van een meer marktgerichte aanpak.

Voor vragen over deze transitie, of bij interesse in één van onze diensten, kan je ons steeds contacteren.
Chess jachymmichal o V Wilf8zn F8 unsplash