Onze vacatures

Wij zoeken continu professionals met een achtergrond als architect, ingenieur, data specialist, ... of met kennis van bouwtechnieken, facility of property management, property technology, aankoop, data analyse, vastgoed, ... Van junior tot senior, van operationele tot strategische profielen.

In opdracht van klanten zoeken wij de beste kandidaat volgens hun noden. De juiste persoon krijgt dan een (bedienden- of freelance-)contract met Freestone. Dit is dan een samenwerking in de vorm van Project Sourcing.

Soms is de klant op zoek naar iemand om zijn of haar team permanent te versterken en wil de klant dan ook dat de kandidaat bij hen op de payroll komt te staan. In die geval zoekt Freestone opnieuw de juiste kandidaat, en krijgt deze een contract rechtstreeks bij de klant. In dit geval spreekt men van Werving & Selectie.

Daarnaast zoeken we ook regelmatig toffe collega's om ons eigen team te komen versterken.

Check dus zeker onze vacaturepagina met alle profielen die we momenteel zoeken.

Vind je niet direct wat je zoekt? No worries. Laat ons weten wat je zoekt, zodat wij jou kunnen contacteren zodra er een match is met een nieuwe vacature op een later tijdstip,

Freestone is op zoek naar JOU

Verschillende manieren om samen te werken

Of je nu op zoek bent naar een job als bediende of freelancer, voor korte, langere of onbepaalde duur, Freestone zoekt steeds professionals voor diverse jobs. Bij de meeste vacatures heb je ook de keuze of je deze invult als freelancer of niet.

We garanderen je sowieso een snelle en discrete behandeling van je kandidatuur.

Flexibel

Er zijn vele manieren waarop we kunnen samenwerken en er zijn verschillende profielen de we zoeken.

Freestone is op zoek naar talent. En of je dan een freelancer of bediende bent, dat maakt voor ons niet zo veel uit. De meeste vacatures kunnen op beide manieren ingevuld worden, tenzij onze klant echt op zoek is naar een kandidaat die ze zelf in dienst willen nemen.

Leon 0 K7 Ggi A8l VE unsplash

Korte of langdurige samenwerking? Dat kies je zelf. Freestone zoekt professionals in het kader van klantenopdrachten. Sommige opdrachten zijn van korte duur, andere lopen dan weer op lange termijn.

Als een opdracht bij een klant afloopt, dan gaan we weer op zoek naar nieuwe uitdaging voor jou!

Good faces 6 Zp ITFRMV Fk unsplash

Bedrijven hebben nood aan verschi!llende profielen om hun projecten kwalitatief op te volgden of af te werken. Freestone rekruteert dan ook zowel junior-, medior- als seniorprofielen.

Amy hirschi izx M Vv2 Z9dw unsplash

Wij, maar ook onze klanten, zoeken verschillende profielen om projecten in goede banen te leiden. Naast het onderscheid junior/senior zoeken we zowel operationele als strategische profielen.

Leergang Conditiemeting BOEI onderhoud volgens NEN2767912

Als wij op zoek gaan naar de juiste kandidaat in het kader van een klantenopdracht, dan is dat vaak in de vorm van 'project sourcing'.

Dit wil zeggen dat je onder contract zal staan bij Freestone, voor een opdracht die je uitvoert bij onze klant. Dit kan zowel een bediendencontract zijn, als een freelance-dienstenovereenkomst. Na afloop van de opdracht, gaan we voor jou weer op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Freestone is op zoek naar JOU

Sommige klanten willen graag een professional zelf aanwerven. Freestone gaat dan voor hen op zoek naar de geschikte kandidaat. Als de klant jou dan op hun eigen payroll aanwerft, dan spreken we van 'Werving & Selectie'.

Zoals gezegd zoeken wij zelf ook regelmatig nieuwe collega's om ons eigen team te versterken. Check onze vacaturepagina, of blijf op de hoogte van nieuwe vacatures via onze LinkedIn pagina

Groepsfoto Freestone

Leuke vacature gezien? Wat nu?

  1. Solliciteer op de vacature door het contactformulier op de vacaturepagina in te vullen.
  2. Je zal snel bericht krijgen of je in aanmerking komt voor de functie (of niet).
  3. Is jouw profiel een match met de vacature, dan zullen we je uitnodigen om bij ons op gesprek te komen bij 1 van onze recruiters. Dit gesprek kan zowel bij ons op kantoor doorgaan of via een video call ingepland worden.
  4. Samen met de uitnodiging voor het gesprek zal je eveneens gevraagd worden een PPA-test in te vullen. Dit is een Personal Profile Analysis zodat we een completer beeld krijgen van wie jij bent.
  5. Na het gesprek word je snel op de hoogte gebracht van de volgende stappen. Als het gaat om een vacature bij een klant, dan zal je nog uitgenodigd worden voor een gesprek met de klant.