Vanaf zondag 10 maart is het zover. Dan jaagt Vlaanderen samen met tien onbekende kandidaten op De Mol. Eén van hen is de 23-jarige Martijn Loosvelt uit Ooigem. Wie is deze jongeman en kan hij de Mol óf de winnaar zijn?

De-mol-3

Martijn Loosvelt uit Ooigem is de zoon van Geert Loosvelt en Katelijn Callewaert. Hij heeft ook nog een broer Simon, die een jaar jonger is. In het dagelijks leven is Martijn al sinds 2017 actief als facility assistant bij Freestone in Wemmel. Vanuit zijn job helpt hij bedrijven mee verhuizen en hun organisatie op poten te zetten. Daarvoor studeerde hij bachelor facilitair management bij Odisee op de Technologiecampus in Gent. Hij deed zijn stage in het AZ Delta in Roeselare en Thermote en Vanhalst in Waregem. Martijn is een ondernemende figuur, net als zijn vriendin Cato Koslowski, die hij tijdens zijn studies leerde kennen. Zij runt haar eigen lingeriebedrijf Cato Essential.

Een select groepje journalisten kon al een fragment van zijn auditie én de eerste aflevering bekijken en daaruit blijkt dat hij een winnaarstype is maar toch ook een teamspeler, twee sterktes die goed zijn in een programma als De Mol. Het type dat sociaal is, snel op scherp staat en tegelijkertijd ook de kalmte kan bewaren.

Ik zou een goede mol zijn omdat ik er toe in staat ben en de overtuigingskracht heb om mensen rond mijn vinger te draaien. Ik zou géén goede mol zijn omdat mensen het zouden zien aan mijn gelaatsuitdrukking, ik durf al wel eens een vapeurke te krijgen. Martijn Loosvelt
De-mol

Aan inzet zal het duidelijk niet liggen tijdens het programma, maar hoever hij raakt, komen we pas vanaf zondag 10 maart te weten. Opvallend: voor het eerst in de geschiedenis van de reeks, begint het avontuur zonder mol. Hoe de programmamakers dat aanpakken, zien we in de eerste aflevering.

Jij kijkt toch mee?